Your name or email adress:
Do you already have an account?
Forgot your password?
  • Log in or Sign up



    Page 2 of 2 FirstFirst 12
    Results 21 to 33 of 33
    1. #21
      Join Date
      May 2012
      Posts
      180
      MTV$
      8
      Thanks
      0
      Thanked 8 Times in 5 Posts

      Re: Can I use my mt4 indicators to MT5?

      the indicators of mt4 is not possible to use in mt5 because of their programing and extension of files which is different from each broker. Mt5 has its own indicators and systems which is easily available in websites

    2. The Following User Says Thank You to featurelion For This Useful Post:


    3. # ADS
      Advertise here Circuit advertisement
      Join Date
      My Birthday
      Posts
      Million and counting


       
    4. #22
      Join Date
      Jul 2012
      Posts
      52
      MTV$
      125
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Can I use my mt4 indicators to MT5?

      Download MT5 and MetaTrader 5 indicators for free. ... list of standard and custom Metatrader 5 indicators for MT5 which you may want to use in your trading systems. ... You can download any of the indicators by clicking on the indicator name.I am using this program since 2 years.

    5. The Following User Says Thank You to obaida2012 For This Useful Post:


    6. #23
      Join Date
      Jul 2012
      Posts
      155
      MTV$
      443
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Can I use my mt4 indicators to MT5?

      I already have a lot of indicators.
      Someday MT5 platform will be launched for trading and all brokers will use it.
      i think mt4 still much used by trader if compared with mt5 .
      i am tryng to dowload and istall in my computer , i often get disconnect with my internet service provider , so i am cancel it and lazy to try again , but i felt satisfied using mt4 platform

    7. The Following User Says Thank You to shamim2012 For This Useful Post:


    8. #24
      Join Date
      May 2012
      Posts
      180
      MTV$
      8
      Thanks
      0
      Thanked 8 Times in 5 Posts

      Re: Can I use my mt4 indicators to MT5?

      Quote Originally Posted by shamim2012 View Post
      I already have a lot of indicators.
      Someday MT5 platform will be launched for trading and all brokers will use it.
      i think mt4 still much used by trader if compared with mt5 .
      i am tryng to dowload and istall in my computer , i often get disconnect with my internet service provider , so i am cancel it and lazy to try again , but i felt satisfied using mt4 platform
      Yes brother mt4 is best and easy to use thats why many trader uses it and it has many indicators and systems than that of mt5, but it is not possible to use mt4 indicator in mt5

    9. The Following User Says Thank You to featurelion For This Useful Post:


    10. #25
      Join Date
      Apr 2011
      Location
      side world
      Posts
      7,056
      MTV$
      6,994
      Thanks
      32
      Thanked 21 Times in 21 Posts

      Re: Can I use my mt4 indicators to MT5?

      Quote Originally Posted by featurelion View Post
      Yes brother mt4 is best and easy to use thats why many trader uses it and it has many indicators and systems than that of mt5, but it is not possible to use mt4 indicator in mt5
      I guess mt4 still used by many trader around the world,and mnt4 also always upgraded and we must following upgrade,because if no old version will not available anymore to make transaction, current version is mt4 built 432 if not wrong

    11. The Following User Says Thank You to radex78 For This Useful Post:


    12. #26
      Join Date
      May 2012
      Posts
      180
      MTV$
      8
      Thanks
      0
      Thanked 8 Times in 5 Posts

      Re: Can I use my mt4 indicators to MT5?

      Quote Originally Posted by radex78 View Post
      I guess mt4 still used by many trader around the world,and mnt4 also always upgraded and we must following upgrade,because if no old version will not available anymore to make transaction, current version is mt4 built 432 if not wrong
      Yes it is current version of MT4 and majority forex traders using it because it is and easy to make analysis. I also feel comfortable to trade on Mt4. I download Mt5 one time but did not understand its features well.

    13. The Following User Says Thank You to featurelion For This Useful Post:


    14. #27
      Join Date
      Aug 2012
      Posts
      429
      MTV$
      1,116
      Thanks
      0
      Thanked 3 Times in 3 Posts

      Re: Can I use my mt4 indicators to MT5?

      yes i can use my mt4 indicators to mt5 So I already have a lot of indicators. Someday MT5 platform will be launched for trading and all brokers will use it. Can I use my MT4 indicators.

    15. #28
      Join Date
      Jun 2013
      Posts
      72
      MTV$
      207
      Thanks
      0
      Thanked 4 Times in 3 Posts

      Re: Can I use my mt4 indicators to MT5?

      As for me, I would like to say that many Foreign exchange agents are already using both the mt4 and the mt5 dealing system, none is necessary so we investors select the one that they select. I do not like the mt5 individually so i will not use it even if it is well-known.

    16. #29
      Join Date
      Jan 2014
      Posts
      10
      MTV$
      26
      Thanks
      0
      Thanked 2 Times in 1 Post

      Re: Can I use my mt4 indicators to MT5?

      i thing you can't convert unless you have the mq4 source code instead you will need to reverse engineer the mt4 indicator & code your mt5 indicator from scratch you minf find a suitable example in codebase to use as base to modify

    17. #30
      Join Date
      Jan 2015
      Posts
      2
      MTV$
      6
      Thanks
      0
      Thanked 1 Time in 1 Post

      Re: Can I use my mt4 indicators to MT5?

      1. You may have heard about the languages called C++, which is becoming increasingly popular with programmers. Should you worry that you have wasted the time you spend learning to program in C ?

    18. The Following User Says Thank You to sajanbohora For This Useful Post:


    19. #31
      Join Date
      Apr 2011
      Posts
      2,084
      MTV$
      6,109
      Thanks
      1
      Thanked 9 Times in 8 Posts

      Re: Can I use my mt4 indicators to MT5?

      I think it is not possible to use MT4 indicators on MT5 platform. Because their MQL coding is different. But MT4 indicators can be converted to MT5 and then it can be used.

    20. The Following User Says Thank You to Sininfinity For This Useful Post:


    21. #32
      Join Date
      Sep 2016
      Posts
      1
      MTV$
      3
      Thanks
      0
      Thanked 0 Times in 0 Posts

      Can I use my mt4 indicators to MT5

      In my view indicator is only help tool and as trader if want to understand how to use indicator hence they need reading rules and function indicator on technical analysis lesson, different indicator has different rules and we can use indicator that can making us more comfortable and we can understand

    22. #33
      Join Date
      Apr 2011
      Posts
      2,084
      MTV$
      6,109
      Thanks
      1
      Thanked 9 Times in 8 Posts

      Re: Can I use my mt4 indicators to MT5

      Quote Originally Posted by SvetaMdog View Post
      In my view indicator is only help tool and as trader if want to understand how to use indicator hence they need reading rules and function indicator on technical analysis lesson, different indicator has different rules and we can use indicator that can making us more comfortable and we can understand
      For some indicators are helpful. Different traders have different trading preferences so I don't judge people's way of trading. If indicators help then so be it. If it does not then get rid of it. The thing is for new traders indicators are helpful.

    Page 2 of 2 FirstFirst 12

    Thread Information

    Users Browsing this Thread

    There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

    Bookmarks

    Posting Permissions

    • You may not post new threads
    • You may not post replies
    • You may not post attachments
    • You may not edit your posts
    •